Insektsmedel

Insektsmedel

DR 1 - Det bästa insektsmedlet på marknaden för människor, hästar och husdjur?

Insekter som myggor, fästingar och flugor, förutom att störa människor och djur överför också sjukdomar som i värsta fall kan vara dödliga. Tack vare den moderna mikroteknologin och en tidsenlig ingrediens är DR 1 en biocid som är behagligare och säkrare för människor, djur samt miljö än konventionella insektsmedel.
Medan fler och fler produkter med toxiska ingredienser förbjuds för användning på människor och djur, är Icardin (Saltidin, m fl namn) en av de två ingredienser som WHO (Världshälso-organisationen) rekommenderar för att skydda sig mot myggor som överför tropiska sjukdomar.

Världshälsodagen – i år med fokus på insekter som sprider sjukdomar

Temat för Världshälsodagen i år är vektorburna sjukdomar. Med det menar man sjukdomar som sprids till människa via en annan organism, oftast insekter eller leddjur. Dessa sjukdomar orsakar mer än en miljon dödsfall per år i världen men mångfalt fler drabbas och lever med konsekvenser av dessa sjukdomar under resten av sina liv. Vektorburna sjukdomar uppskattas orsaka 17 procent av den globala bördan av infektionssjukdomar i världen. Genom att skydda sig mot bett kan dessa sjukdomar förebyggas.
Läs hela artikeln på Folkhälsomyndighetens hemsida

 

Visa: Lista / Rutnät
Visa:
Sortera efter:
Insektsmedel, familj- & hästförpackning
Det verksamma ämnet i DR 1 är Saltidin (Icardin). Det är ett modernt ämne framtaget av Bayer, låg..
240,00 kr
Exkl.moms: 240,00 kr
Genomsnittligt av 2 recensioner.
Insektsmedel, fickmodell
Det verksamma ämnet i DR 1 är Saltidin (Icardin). Det är ett modernt ämne framtaget av Bayer,..
80,00 kr
Exkl.moms: 80,00 kr
Genomsnittligt av 1 recensioner.
Powered By OpenCart
ALIBI © 2018